Je hoeft geen mens te zijn om een groot aantal volgers op Instragram te krijgen. Honden (en andere dieren) zijn populair op social media. Wij zetten de tien populairste honden voor je op een rij:

Jiff The Pomeranian

Jiff de Keeshond is een ware beroemdheid in Amerika. Hij staat dan ook meerdere malen in het Guinness Record boek, onder andere voor het record ‘snelste op twee achterpoten’. En dan ziet hij er ook nog eens super schattig uit! Niet voor niks is hij dan ook te zien in de videoclip “Dark Horse” van Katy Perry en de film Adventures of Bailey: A Night in Cowtown”. Hij is dan ook met bijna 7 miljoen volgers de absolute hondenkoning van Instagram.

Trotter de Mopshond

Deze mopshond wordt dagelijks in een ander gek pakje gestopt. Of hij er blij mee is? Dat is bij mopshonden altijd moeilijk te zien! Maar veel volgers heeft hij wel, nu bijna 200.000.

Menswear Dog

De zelfverklaarde meest stijlvolle hond ter wereld. Deze 4 jaar oude Shiba Inu uit New York verblijd dagelijks zijn bijna 400.000 volgers met de coolste hipster mode.

Maddie, de hond van een fotograaf

Het baasje van hondje Maddie is een fotograaf, en dat is te zien op de coole foto’s die zij van haar neemt! Ze hebben samen meer dan een miljoen volgers.

Tuna, de lelijke hond

Tuna de hond lat zien dat het niet om uiterlijk gaat maar op plezier! Deze chiweenie (kruising tussen een Chihuahua en een tekkel heeft bijna 2 miljoen volgers!

Zoek Momo
Het baasje van Border Collie Momo, Andrew Knapp, zet foto’s online waarbij zijn volgers het hondje moeten zoeken. en dat is niet altijd makkelijk. Hieronder eerst een foto van hoe Momo eruit ziet en dan twee zoekplaatjes! Momo heeft ondertussen zelfs een heus boek!

Marutaro

Marutaro, of maru, een Shiba Inu uit Japan is meer dan 2.5 miljoen volgers een van de populairste honden op het internet. Zijn baasje zet dan ook de meest schattige foto’s van hem online.

Marnie

Lelijke honden doen het goed op Instagram, ook de Shih Tzu Marnie heeft meer dan 2 miljoen volgers. Die kijken maar wat graag naar de lange tong die uit zijn bek hangt.

Manny The Frenchie

Happy Friday friends!

Een bericht gedeeld door Manny The Frenchie (@manny_the_frenchie) op

Franse Bulldogs zijn populair op social media, en de aller populariste is Manny the Frenchie. Hij heeft ondertussen 1 miljoen volgers.

Sir Charles Barkley the Frenchie

Een andere beroemde Franse Bulldog is Sir Charles Barkley en dit hondje heeft inderdaad wel wat weg van de oud basketballer. De teller op instragram staat op een haf miljoen.