Honden zijn gek op speeltjes! Maar ze spelen er vaak niet mee zoals wij dat graag zouden zien. De grootste hobby van veel honden is namelijk hondenspeelgoed in zoveel mogelijk stukjes scheuren, of al het wol uit een knuffeltje halen. En dan hebben we het nog niet eens over de piepjes die binnen enkele minuten zijn lek gebeten.

Gelukkig is er steeds meer speciaal sterk hondenspeelgoed op de markt waar zelfs de grootste slopers van honden langer dan een dag mee kunnen spelen!

KONG Classic

KONG classic

Als je het hebt over onverwoestbaar hondenspeelgoed dan kun je niet anders dan beginnen met de klassieke KONG. Nog steeds onmisbaar voor iedere hondenbezitter! Stop dit rubberen speeltje vol met pindakaas of iets anders lekkers en het zal je hondje lang zoet houden. De KONG is te koop in verschillende maten zodat deze geschikt is voor ieder hondenras.
In de hete zomermaanden kun je de KONG met iets lekkers erin trouwen ook invriezen zodat je hond kan genieten van een hondenijsje!

Chuckit! Ultra Ball

Chuckit - sterke hondenbal

Je ziet steeds meer honden op de hondenvelden lopen met een oranje bal met blauwe strepen. Dit heeft een goede reden. De Chuckit! ballen zijn nagenoeg onverwoestbaar. Ze zijn gemaakt van extra dik rubber en volgens de producent zijn ze gemaakt voor “hoog stuiteren, hoog drijfvermogen, hoge zichtbaarheid en hoge duurzaamheid.”
Een echte sloper zal deze ballen trouwens wel lek kunnen bijten, maar een hond die normaal tennisballen sloopt zou weleens heel gelukkig kunnen zijn met de Chuckit!

West Paw Design Tux

west paw design tux - sterk speeltje voor de hond

West Paw Design maakt onverwoestbaar hondenspeelgoed. Voornamelijk kauwspeeltjes en snackballen. Het sterkste speeltje in hun assortiment is de “Tux” speciaal gemaakt voor de meest agressieve bijters. Volgens een medpets review is dit kauwspeeltje niet kapot te krijgen. Je kunt deze kauwspeeltjes volstoppen met brokjes en je hond moet bedenken hoe hij deze eruit kan krijgen. Het speeltje slopen is in ieder geval geen oplossing!

Orbee Tuff Planet Ball

orbee tuff planet ball - goed voor de planeet

Planet Ball is niet zomaar een hondenmerk, dit bedrijf zet zich in voor een betere wereld. Al hun hondenspeeltjes zijn gemaakt van duurzaam 100% recyclet materiaal. De Orbee Tuff bal is hun beroemdste bal en wordt vaak de beste hondenbal ter wereld genoemd. De flexibiliteit zorgt ervoor dat de tanden van honden niet beschadigen.

Zogoflex Qwizl

Zogoflex Qwizl - onverwoestbaar speelgoed voor de hond

Met de onverwoestbare Qwizl van Zogoflex kun op twee manieren je hondje uitputten, fysiek en mentaal. Je kunt het speeltje namelijk gebruiken voor apporteren om je hond fysiek uit te putten, maar ook als kauwspeeltje waarbij hij zijn hersenen moeten gebruiken om alle brokjes uit het speeltje te krijgen.

West Paw Hondenfrisbee

West Paw Hondenfrisbee - supersterk

Een gewone frisbee is vaak niet veilig bij honden, ze worden al snel kapot gebeten. Niet de Frisbees van West Paw, een merk dat we al eerder tegen kwamen in het lijstje. Behalve onverwoestbaar heeft deze frisbee meer voordelen, zo is hij vaatwasserbestendig, blijft hij drijven op het water en is gemaakt van flexibel materiaal wat goed is voor de tanden.

Chew-it 4ever nylon bone

Chew-it 4ever nylon bone

Heeft je hond zijn kauwbotje in een paar minuten op? En slikt hij ook vaak een veel te groot stuk in één keer in? Dan is de “Chew-it 4ever nylon bone” een uitkomst. Hij kan hier op kauwen zolang hij wil zonder dat er een stuk afbreekt. Het bot smaakt wel naar rund, kip of lam maar is gemaakt van 100% oersterk nylon. Onverwoestbaar en lekker!