hond met regenjas en paraplu

Veel honden zijn gek op water, maar zeker niet allemaal! En er zijn ook honden die gek zijn op water, maar het nog steeds verschrikkelijk vinden om gewassen te worden, zeker met shampoo! Nu hoeft een hond in principe ook niet gewassen te worden, maar als je hond in iets vies heeft gerold (wat ze zo graag doen) of in een vieze modderpoel is gesprongen is het toch wel fijn als ze weer schoon zijn voordat ze naar binnen gaan.

Voor honden die wassen met water haten is er nu de oplossing “droogshampoo” van Pet Head: “opsproeien, afdrogen, uitborstelen – klaar! Ideaal op reis of voor waterschuwe honden”.

Iedereen is lovend over dit product:

Wat een uitvinding. Even over de hond spuiten , droogwrijven en het is alsof er net muffins uit de oven komen heerlijk zoete geur. Blijft langer hangen dan gewone shampoo. En de hond gaat er echt van glimmen

Onze vooral witte Siberische Husky springt in elke sloot die we tegen komen en rolt het liefst in de koeienmest. We worden gek van al dat wassen en omdat hij anders erg stinkt hebben we de Pet Head droogshampoo besteld om te proberen. Gisteren (zeer snel!) binnen gekregen en direct getest, het ruikt echt heerlijk en de lucht blijft uren hangen terwijl onze hond heel veel buiten verblijft.

Te Koop Bij Zooplus

droogshampoo