Het is weer tijd voor de lente en de zomer, en voor veel honden betekent dat weer lekker zwemmen! Het is natuurlijk wel leuk als je ook in het water met je hond kan spelen, daarvoor zijn er veel hondenspeeltjes verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn voor in het water. Hier een overzicht van de leukste. Wil je de prijs weten? Klik even op het artikel en je komt bij de prijs vergelijking. Weet je zeker dat je de beste prijs betaald!

Kong voor in het Water

We hebben al eerder een uitgebreid artikel geschreven over Kong Hondenspeelgoed. Dit speelgoed staat er om bekend om super sterk te zijn. Voor in het water heeft “kong” ook een paar leuke artikelen:

Kong Water Wubba

kong water wubbaVergelijkbaar met de gewone Kong Wubba, maar dan voor in het water. Heb je een hond die snel speeltjes kapot maakt? Dan is KONG het merk voor jou! Ze maken super sterk hondenspeelgoed. Ook voor in het water, daarvoor is er de Kong Water Wubba. Gemaakt van drijfbaar, maar wel ijzersterk materiaal. Dankzij de poten kun je de wubba kong makkelijk ver het water in werpen.

Kong Aqua

kong-aquaVeel mensen met een hond hebben thuis een KONG, dat ideale onverwoestbare speeltje dat je vol kan doen met eten, waardoor de honden er tijden zoet mee zijn. De kong aqua is een vergelijkbare variant, maar dan voor in het water. Er is een leuk touw aan gedaan zodat je ‘m extra ver kan werpen. Je kan ‘m dus en gebruiken om ver in het water te gooien. Maar ook op land, dan kun je de kong aqua vullen met voer en is je hond een tijdje bezig. Ideaal dus voor aan het water. Hoef je maar 1 speeltje mee te nemen!

Meer Waterspeeltjes

Ook andere merken maken natuurlijk leuk speelgoed voor in het water:

Get Wet Duck

get-wet-duckDe Get Wet Duck is speciaal gemaakt om in het water te gebruiken. De eend is ongeveer een halve meter lang en bevat 2 ingenaaide ballen, en een squeeker in de snavel. Het speeltje is gemaakt van zacht neopreen dat waterdoorlatend is en kan drijven.

Karlie Aqua Bone

Karlie-Aqua-BoneIets simpeler dan bovenstaande eend, is de Karlie Aqua Bone. Een klein speeltje in de vorm van een botje. Simpel, maar niet minder leuk!

Trixie H2O Halter

Trixie-H2O-HalterOok hondenmerk Trixie heeft een aantal leuke speeltje speciaal voor in het water. Eentje daarvan is deze H20 Halter. Een leuk speeltje om in het water te gooien, maar je kan er meer mee. Deze h20 halter kun je namelijk vullen met water en terwijl de hond erin bijt komt het er weer uit.

Jolly Ball

jolly ballEen bal waar veel mensen zeer tevreden over zijn bij Zooplus. Het is een vrij grote bal (3 maten) met een speciale bosbessen geur. De bal is speciaal gemaakt om in te bijten, en hij kan drijven. Een ideaal speeltje dus voor bij het water!