nylaboneNylabone is een merk voor honden dat vooral goed bekend staat om zijn kauw-speeltjes. Ze bieden een hele brede range van producten aan, afgestemd op de levensfase (pup of volwassen), grootte en kauw-intensiteit. Vooral de kauw-botten voor sterke kauwers staan er om bekend om onverwoestbaar te zijn. Een groot deel van de botten heeft een blijvende smaak, bijvoorbeeld bacon of kip, maar er zijn ook ‘naturel’ varianten. deze smaakloze botten kun je bijvoorbeeld in de bouillon koken om er tijdelijk een smaak aan te geven. Alle botten kunnen uitgekookt worden om ze weer goed schoon te krijgen. Ook zijn ze zo gemaakt dat ze niet schadelijk zijn als je hond hele kleine flinters binnen krijgt. Let er wel op dat je hond er geen grote stukken af haalt en op eet, want dat is het bot niet groot en sterk genoeg voor hem en dus niet geschikt.

Royal Princess

Nylabone-Royal-PrincessDit “Y”-vormige botje is gemaakt voor volwassen honden van de kleine rassen. De vorm vermindert het gevaar op doorslikken, waardoor het botje ook voor kortsnuitige rassen geschikt is. Het botje is mooi roze voor echte dames. Voor de heren is er een stoere blauwe variant (Little Prince)

Galileo

Nylabone-Galileo-170x170Deze nylabone heeft de vorm van een compacte kluif. Het is het sterkste bot dat nylabone maakt. Er zijn twee varianten, een voor honden tot 20 kg en een voor honden vanaf 20 kg.
– tot 20 kg
– vanaf 20 kg

Harde Bijters Kip of Ham Kluif

Nylabone-Harde-Bijters-Ham-KluifEen bot vormige kluif voor de sterke kauwers met een lekkere ham of kip smaak. Let op dat je een variant kiest die geschikt is voor het gewicht van jouw hond.
– tot 10 kg
– tot 15 kg
– tot 20 kg
– tot 30 kg

Extreme Harde Bijter Beefbone hond

Nylabone-Extreme-Harde-Bijter-Beefbone-hondDit bot is geschikt voor sterk kauwende grote honden (23+ kg). Het heeft van zichzelf een lekkere biefstuk-smaak.