erkemederstrand

Het Erkemederstrand in Zeewolde is een ideale plaats om het hele jaar door de hond uit te laten. Het is een zandstand van ongeveer 1.5 kilometer aan de “Nuldernauw”. Het Erkemederstrand is eigendom van de camping en ze hebben besloten om een gedeelte speciaal voor honden te maken. Geniaal natuurlijk, enige nadeel is wel dat je moet betalen om het terrein op te komen (zie prijzen hieronder), maar aan de andere kant houdt dit ook in dat het hier vaak niet heel druk is.
Voor honden is het een groot paradijs, de kunnen zwemmen, ravotten in de bosjes of over een grassige dijk lopen. Het zit er vol met konijntjes, dus speurtjes genoeg.

Er is ook een horeca gelegenheid aanwezig, strandtent De Jutter, de honden zijn hier binnen welkom.

Lokatie

Recreatiegebied ERKEMEDERSTRAND
Erkemederweg 79
3896 LB ZEEWOLDE

Dit is de officiële entree van de camping hier kunt u een jaarabonnement kopen (zie hieronder). Je kunt ook een stuk doorrijden en dan kom je direct bij de entree van het hondenstrand (hier kun je ook betalen met contant geld)


Grotere kaart weergeven

Prijzen Erkemederstrand

Laagtarief: € 1,50 per auto
(van 1 oktober tot 1 mei en ’s middags na 16:30 uur)

Hoogtarief: € 4,00 per auto
(van 1 mei tot 1 oktober van 7:00 – 16:30 uur)
(gepast betalen)

U kunt ook een jaarabonnement nemen. De kosten hiervan zijn: € 42,50 (exclusief borg). U krijgt dan van ons een sep-key voor de slagboom. Op deze sep-key zit een borg van € 20,00. Uiteraard krijgt u deze borg weer van ons terug als u de sep-key weer inlevert. U kunt verder gratis gebruik maken van ons terrein.

Foto’s

doggy beach

doggy beach

Erkemeder

foto bron: tussenpozen & Jeroenvr