chuck it ultra bal

chuck-itChuckit is een honden merk uit Amerika, ze richten zich voornamelijk op de ‘fetch games’. Dan moet je dus denken aan ballenwerpers, frisbees, ballen aan een touw, etc. Saai!!! Zul je misschien denken, dat kennen we toch allemaal al?! Niet dus, Chuckit is namelijk een innovatief merk, en probeert vernieuwing te brengen in alle hondenspeeltjes.

Het beroemste voorbeeld is de bij iedereen bekende ballenwerper.Chuckit heeft maar liefst 8 verschillende werpers. Je kunt kiezen voor ‘short-range’, ‘mid-range’ of ‘long-range’. Wil je je hond echt grote afstanden laten rennen dan ga je voor de long-range. Hoe ver??

Zo ver dus!!

Chuckit! producten zijn helaas nog niet overal in Nederland verkrijgbaar in de dierenwinkels. Maar gelukkig wel online! Bij woefenhinnik.nl hebben ze een zeer grote collectie aan chuckit producten, en ook de vele ballenwerpers.

Het leuke is ook dat ze verschillende ballen hebben die je in de Chuckit werper kan doen, bijvoorbeeld ook speciale voor in het water, en ballen die oplichten in het donker.

Je vindt alle producten hier